Svet
129903 ogledov

Najstnica se je po prepiru s starši vrgla v reko

Reka Profimedia
Deklico je opazila mimoidoča, ki je takoj poklicala 112.

Najstnica je po prepiru s starši tako burno odreagirala, da bi lahko izgubila življenje. Imela je srečo, da je reka zaradi deževja narasla. Voda je ublažila njen padec.

Končalo se je srečno in v objemu matere

Italijanska tiskovna agencija Ansa poroča o reševanju dekleta iz reke Sangone v Nichelinu. V reko se je vrgla z mostu Europa, padec z višine sedmih metrov je ublažila narasla reka.  

Po poročanju lokalnih časopisov je na 112 poklicala ženska, ki je z avtom prečkala most. Opazila je mlado in bosonogo dekle, ki se je naslanjalo čez ograjo mostu in gledalo navzdol. Ko jo je vprašala, ali je v redu, je najstnica s prstom pokazala kretnjo: "ne". Nato je skočila čez ograjo in padla v reko.

Ženska je takoj poklicala 112. Reševalci deklice niso videli, zato so aktivirali tudi helikoptersko iskanje. Na srečo se je dekle rešilo in samo prišlo ob breg reke. Z rešilnim vozilom so jo odpeljali v bolnišnico, poiskali so tudi njene starše. 

Njena mati je prišla objokana v bolnišnico in objela svojo 16-letnico. Povedala je, da je najstnica zbežala od doma po domačem prepiru. Z dekletom je vse v redu.

Preberite še:

Operacija želodca Prijava Svet 19-letnik umrl po operaciji za zmanjšanje želodca

 dezurni@styria-media.si

Komentarjev 12
  • Kmodri_ 13:04 04.maj 2024.

    Si je želela ohladiti možgane od tastarih? Sam vprašam...

  • LukaMB 21:48 03.maj 2024.

    Ponavadi se te potrebne najstnice že fuknejo na kaj drugega preden se fuknejo v reko v današnjem času, govorijo o ljubezni pa take in nasprotujejo staršem, ker za to še ni čas logično! Hvala Bogu da imam 2 pobalina in ...prikaži več do takšnih idej o koncu sveta niti ne pride, nekaj časa nazaj sta mi sinova povedala, da ni šans da bi delala samomor in da ne obstaja tak problem, ki ni rešljiv tako ali drugače. Kakršni starši takšne čustvene novodobne lgbtq izrodke majo kaj naj rečem.

  • SlavkoKrizman 21:26 03.maj 2024.

    Naravna selekcija je super.