Svet
38660 ogledov

Tragedija brez primere: mama s tremi otroki skočila v reko

Albanska policija Profimedia
Družinska tragedija: mama se je skupaj s tremi otroki vrgla v reko, truplo najstarejše deklice je našel ribič, preostale še iščejo.

Kakšna tragedija v Albanija. 39-letnica iz Skadarja naj bi se zaradi družinskega nasilja skupaj s tremi otroki vrgla v reko. Tamkajšnja policija je prijela 31-letnega moškega, partnerja pogrešane ženske. 

Kot poročajo albanski mediji, naj bi mati s tremi otroki, starimi devet, osem in tri leta, vrgla v reko in storila samomor. Truplo 9-letnice je v reki našel ribič, medtem ko pristojni v reki Bojani še iščejo trupla matere in dveh drugih otrok, ki so pogrešani že tri dni, poroča portal Euronews.al.

Policija je sicer sporočila, da obstaja sum, da je so mama in trije otroci stanovanje zapustili zaradi domnevnega nasilja s strani moža. Dodali so, da je bil 31-letnik v preteklosti že aretiran zaradi gojenja opojnih drog, zdaj pa so ga prijeli zaradi dejanja povzročitve samomora. 

"Na podlagi opravljenih preiskav in obvestil policije se sumi, da je bil razlog za odhod iz stanovanja nasilje, ki ga je 31-letnik izvajal nad ženo in otroki, za katere obstaja sum, da so storili samomore," so sporočili s tamkajšnje policije.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 9
  • Avatar Garancija
    Garancija 08:14 06.maj 2024.

    Same tragedije,a imate kakšno veselo novico?

  • LukaMB 17:10 05.maj 2024.

    Hotl ste Albance in muslije ter jih politično podpirali, imejte jih! Kmalu bodo v reki naše slovenske fufike, ki so hotele obrezane pimplje zaradi pomanjkanja vzgoje in videnj, da s tako dekadentnimi šiptarji kulturološko pač ne sodijo. To so krivi ...prikaži več starši kot prvo, da so jim dovolili tako liberalno izbiro ko jih češplja zasrbi potem pa še politika, da smo pustili tako radikalen islam in islamsko celico v Slovenijo. Kdo je torej kriv? Politiki v Sloveniji. Kmalu pri nas isti naslovi.

  • leonardo 17:05 05.maj 2024.

    Kaj če bi lektor prebral prispevek in popravil napake osnovnošolke, ki je prispevek pisala.